Malzemeler:
10 adet milföy hamuru (1/2 paket)
5 adet parmak sosis
150 gr taze kaşar peyniri
1 yumurta sarısı
Çörek otu
Hazırlanışı:
Milföyleri buzluktan çıkardıktan 5 dk sonra tek tek ayırıp yarısını üçgen ikiye kesiyoruz. Küp küp doğradığımız kaşar ve sosisleri arasına koyarak ikiye katlayıp kenarlarını bastırıyoruz. Yağlı kağıt koyduğumuz fırın tepsisine tek tek koyarak üzerine yumurta sarısını sürerek çörek otunu en son serpiştiriyoruz. Fırın kağıdı kullanmamızın nedeni zaten çok yağlı ve yağ kaldırmaz bir hamur olduğu ve yağlama gereksinimi duymamak için kağıt kullanıyoruz. Önceden ısıttığımız 175 C'lık fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.
Afiyet olsun. :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Dostlarımın güzel yorumları