6 Haziran 2012 Çarşamba

Bulgurim Çiğ Köfte

Sevgilli Yağmur (www.yemeksohbetleri.blogspot.com)'un bilgilendirmesi üzerine denediğim bu tarifi sizlerle paylaşmak isterim.

Öncelikle pratik olması ve aradığım lezzeti içermesinden dolayı çok beğenerek denedim ve misafirlerime ikram ettim. Bulgurium deneyimim bana hazır gıdalara karşı ne kadarda gereksiz bir duruş sergilediğimi hissettirdi bana. Çünkü yakınlarım ve ben hazır gıdalara ciddi derecede karşıyız. Katkı maddesi içermemesi, yapılış bakımından çok hızlı ve pratik bir lezzet olması tercih edebileceğim bir marka ve ürünü. Ayrıca minik oğluma düşünmeden yedirebiliyorum.

Kutunun üzerinde malzeme eklemeden hazırlayın diyordu. Fakat istenilen su oranı bana biraz fazla geldi. Biraz daha az kullandım. Bir de sarımsak ve biber ekledim. Benim eşim Urfa'lı. O nedenle eksikti lezzeti bana göre. Tabi herkesin damak tadı farklı olabilir. Bu benim tercihim oldu. Denemek sizin elinizde. :)

Bize bu ürünü sunduğu için "Bulgurium"a teşekkür ederim.


2 yorum:

  1. Canım benim ne de güzel olmuş... :) İyi ki vermişim. Afiyet şeker bal olsun. Çok öpüyorum. :)) Oğluşumu da öp benim için.

    YanıtlaSil

Dostlarımın güzel yorumları